VI. Castellum Kupa

      VI. Castellum Kupa bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Iskolánk hagyományos kosárlabda tornáját 2019. március 30.-án szombaton rendeztük az egyetemi sportcsarnokban. A verseny résztvevői: Batthyány Lajos Gimnázium, Bibó István Gimnázium, Vajda János Gimnázium és rendezőként a Keszthelyi VSZK. A rendezés újdonsága volt a négy 8 perces negyedre osztott játékidő, illetve a két játékvezető, akik minden elismerésünket kiérdemelve vezették a körmérkőzéses lebonyolítási rendszerben délután fél négyig tartó küzdelmeket. Ritka sportszerű játékot láthattunk a fiúktól: egyetlen játékos sem pontozódott ki – ez talán mindent elárul, ez a szó klasszikus értelmében vett igazi fair play. Gratulálunk a résztvevőknek a játék színvonalához is, helyenként sikerült felvillantani a kosárlabda minden szépségét. A kupát az előző évek ezüstérmei után a Keszthelyi VSZK csapata nyerte – a végső sorrend:
1. Keszthelyi VSZK
2. Vajda János Gimnázium
3. Bibó István Gimnázium
4.Batthyány Lajos Gimnázium
A legeredményesebb játékos díját Franek Milán a Keszthelyi VSZK tanulója, a legtechnikásabb játékos díját Szlavicsek Milos a Vajda János Gimnázium diákja kapta.
Köszönjük a jegyzőkönyvek vezetésében illetve az időmérésben és az elektronikus eredményjelző kezelésében nyújtott kitűnő munkáját Takács Ronettának és Fábián Krisztofernek. A győzelmet a VSZK 2009.-es
I. Castellum Kupa győztes csapata tagjainak ajánljuk, akik néhány alkalommal edzéseinkre visszatérve még segítették a jelenlegi csapat első lépéseit a pályán.

A képre kattintva további galéria nyílik…(facebook)