Európai Szakképzési Hét 2017

PROGRAMOKesemények

 

Pályaválasztási börze Marcaliban

2017.10.07.

A környék 10 általános iskolájának szervezett pályaválasztási tájékoztató, szakmai bemutató, tevékenykedtető és kóstolási lehetőséggel. Az intézmény által oktatott szakmákat megismerhették, kipróbálhatták, felmerülő kérdéseikre választ kaphattak a leendő középiskolás tanulók, szüleik, és az érdeklődők.

Ugrás az eseményhez


Egészségnap Mesztegnyőn: ételek az egészségmegőrzés szellemében

2017.11.20.

Az egészséges életmód jegyében különböző ételek, ételsorok bemutatására és kóstoltatására kerül sor. Beszélgetés az iskolánkban tanított szakmákról a megjelent általános iskolásokkal és szüleikkel. Cél a korszerű vendéglátás szakmáinak megszerettetése.


Szakmai nyílt napok a Keszthelyi VSZK-ban

2017.11.22. / 2017.11.30.

A környék, végzős általános iskolásainak szervezett pályaválasztási tájékoztató, szakmai bemutató, tevékenykedtető program, tanóra és szakmai gyakorlati foglalkozás látogatással egybekötve. Az intézmény által oktatott szakmákat megismerhetik, kipróbálhatják, felmerülő kérdéseikre választ kaphatnak a leendő középiskolás tanulók, szüleik, tanáraik.


Techtogether Junior Játékos pályaorientációs verseny és karriernap

2017.11.23.

A rendezvényen iskolánk 6 fős csapata versenyzőként, vesz részt. Előzetes és helyszíni feladatokat oldanak meg. Az iskolánkban elsajátítható szakmák tevékenykedtető bemutatása, kóstoltatás az érdeklődők számára.


Iskolai „kisinas” program

2017.11.27. / 2017.12.05.

Általános iskolás tanulók a gyakorlatokon az itt tanuló diákokkal együtt készítenek el ételeket, melyet ezt követően elfogyaszthatnak. Az érdeklődők megismerkedhetnek alapvető konyhatechnológiai fogásokkal, terítéssel, szalvétahajtogatással. Megismerhetik a vendéglátás eszközeit, berendezéseit.

 

 

Kövessen az Európai Szakképzési Hete a Facebookon és Twitteren is!