Tudnivalók az iskolakezdéshez a pandémia tükrében

      Tudnivalók az iskolakezdéshez a pandémia tükrében bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva
1.) A tanévnyitó ünnepség az iskolarádión keresztül kerül megtartásra. Kérjük, hogy 7.50-ig mindenki érjen be az iskolába. Kérjük továbbá az ünnepélyes öltözetben való megjelenést. Új tanulóinkat az iskola bejáratánál segítjük az eligazodásban. A szülőket, hozzátartozókat nem áll módunkban beengedni az iskola épületébe.
2.) Az intézményben mindenki számára kötelező a szájmaszk használata a tanórák alatt is. Ettől abban az esetben lehet eltérni, ha azt az órát tartó oktató saját felelősségére engedélyezi. Amennyiben nem hoz magával valaki maszkot, 200 Ft-ért köteles magának vásárolni az iskola portájánál.
3.) Az intézményben a bejáratnál, valamint a folyosókon pumpás kézfertőtlenítő lesz elhelyezve. Használjátok!
4.) Az osztálytermekben és a folyosókon gondoskodunk a folyamatos szellőztetésről.
5.) Az iskola előtt és az iskolaépületében is szigorúan tilos a csoportosulás(az iskolai büfében is). Mindenhol tartani kell egymástól a 1,5 méteres távolságot.
6.) A mosdókat napközben többször fertőtlenítjük.
7.) A testnevelésórákat, amíg az időjárás engedi, a szabadban tartjuk. Az öltözőket, valamint a sporteszközöket csoportváltások után felületileg fertőtlenítik a takarítónők.
8.) Aki tünetekkel (láz, köhögés, ízérzékelés hiánya) rendelkezik, semmiképpen ne jöjjön iskolába.
9.) Az iskola területére a tanárokon, az iskola alkalmazottain és az iskola diákjain kívül mások csak igazgatói engedéllyel léphetnek be.
A további tudnivalókat az osztályfőnökök fogják ismertetni az első tanítási napon.
Keszthely, 2020. augusztus 31.
Fisli István
igazgató