Jelenléti oktatàs…

      Jelenléti oktatàs… bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

2021. május 10-től az iskolánk valamennyi nem végzős évfolyamán rendes munkarendben folytatódik a tanítás!

 

A Kormány 233/2021. (V. 6.) Korm. rendelete a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának negyedik fokozatára tekintettel a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedéseket szabályozó kormányrendeletek módosításáról: „Figyelemmel arra, hogy a köznevelési intézményekben, a szakképző intézményekben, valamint a felnőttképzésben a rendes oktatásra történő visszatérésről és az óvodákban elrendelt rendkívüli szünet megszüntetéséről szóló 177/2021. (IV. 15.) Korm. rendelet alapján a köznevelési intézmények és a szakképző intézmények valamennyi évfolyama 2021. május 10. napjától rendes munkarendben működik – a közigazgatásban elrendelt lakó-, illetve tartózkodási helyen történő munkavégzés és a gazdaság szereplőinek felkérése, hogy törekedjenek az otthoni munkavégzés alkalmazására, megszüntetésre kerül, – az óvodások és iskolások esetében lehetővé válik a sportlétesítmények, az uszodák, az edzőtermek és a jégpályák szervezett keretek között (testnevelés óra, sportszakkör, iskolai sportkör vagy sportoktatás) történő látogatása.”

 

A tanítás a megszokott rendben, 8:00-kor kezdődik! (Legalább 10 perccel korábban érkezzetek az iskolába). A kollégista tanulók vasárnap (május 9) 16.00 órától foglalhatják el szobáikat.

A veszélyhelyzet miatt a bejáratnál a hőmérsékletmérés, az intézmény területén a napközbeni többszöri kézfertőtlenítés, a maszkhasználat, valamint a távolságtartás továbbra is kötelező!

 

Fisli István

Igazgató