Szakmai kalandozások Európában

      Szakmai kalandozások Európában bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A Tempus Közalapítvány Erasmus+ program keretei között írt ki pályázatot, amely a szakképzésben tanuló diákok mobilitását támogatja külföldön. A Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma Szakmai kalandozások Európában címmel nyújtott be tendert, amit sikeresen megnyert.

A pályázat célja, hogy ajtót nyisson a világra, hogy még elérhetőbbé váljanak az európai értékek és az innovatív szakmai ismeretek a tanulók számára. Mindez jól illeszkedik iskolánk profiljához, ahol a képzés középpontjában a tanulók minőségi, szakmai oktatása, nyelvi kompetenciájuk fejlesztése és más kultúrák megismerése áll.

A pályázaton angolul és németül tanuló szakács, cukrász, pincér, vendéglátásszervező és turisztikai szervező és értékesítő diákjaink fognak három hét szakmai gyakorlaton részt venni a külföldi fogadópartnereinknél Lengyelországban, Ostrów Wielkopolskiban és Németországban, Frankfurtban.

A pályázatot a 2018/2019-es tanévben kívánjuk megvalósítani külföldi partnereinkkel szoros együttműködésben. A projekt megvalósításához jó munkát kívánunk minden résztvevőnek!