OSZTV döntőjébe jutottak….

      OSZTV döntőjébe jutottak…. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

OSZTV döntőjébe jutottak…. Hárman az ország legjobb 5 tanulója között!  VSZK-ás büszkeséggel adjuk hírül, hogy Gelencsér Dominika 2/14.A, Czuppon Petra, Gerencsér Laura 5/13. AB osztályos vendéglátásszervező tanulóink az OSZTV Válogató fordulójában is kimagaslóan szerepeltek. Így az országos verseny döntőjébe jutottak.

A versenyen tanú bizonyságot tettek magas szintű elméleti és gyakorlati tudásukról, sokoldalú alapos felkészültségükről, kitartásukról, szakmaszeretetükről.
A versenyen lányaink szóban mérettek meg élelmiszerismeret, értékesítés, vendéglátó gazdálkodás, vállalkozás, ügyvitel, szervezés, marketing és kommunikáció területén, ahol kulcs szerepe a logikus gondolatvezetésnek és a gyakorlathasznos tudásnak volt.
A zsűri által megadott különleges alkalomra 5 fogásos étel és italsort állítottak össze, ehhez menü kártyát szerkesztettek és díszasztalt terítettek. Idegen nyelven 3 fogásos ételsort szolgáltak fel a hozzá tartozó italokkal. Capuccinot készítettek, süteményt csomagoltak, végezetül számlát írtak.
Az ételkészítési feladatok sem fogtak ki rajtuk. Amit készítettek és igényesen tálaltak: Fejtett bableves hajdinagaluskával Bőrén sült fogasfilé kapros rákraguval zöldspárgával és vajas hordó burgonyával Karamellkrém pohárban

Szívből gratulálunk a dicsőséget hozó diáklányainknak és felkészítőiknek!

Felkészítő tanárok: Paskuné Zombory Melinda
Dr. Kiss Zsoltné
Dancs József
Aczélné Hogyor Zsuzsanna
Kovács Anita
Barcsai Zsuzsa
Varga László
Sinkovics Ferenc
Tóth Dénes
Gombkötő János
Kiss György
Molnár Szabolcs