Monthly Archives: november 2020

Mi ezzel igyekszünk segíteni…

Iskolánkban a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett folytatódik a gyakorlati oktatás. A gyakorlatokon elkészített süteményeket felajánlottuk a keszthelyi városi kórház dolgozóinak, melyeket hetente 3 alkalommal eljuttatunk számukra. Bízunk benne, hogy… Olvassa tovább… »

Gyakorlati órák rendje

– KESZTHELYI VSZK – Zalaegerszegi SZC Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 8360 Keszthely, Mártírok útja 1.   Tel.:83/515-300  Fax 83/515-315, http://www.kvszk.hu       Email: kvszk@kvszk.hu Gyakorlati órák „A” hét (*.pdf) Gyakorlati… Olvassa tovább… »

Bizony, ez is a VSZK!

Tudtátok, hogy Keszthely város főterén az egyik legsikeresebb flashmob a Keszthelyi VSZK nevéhez fűződik? Bizony, ez is a VSZK! Légy tagja Te is ennek a nagyszerű közösségnek, mindannak, amit a… Olvassa tovább… »

Légy isteni vendéglátó!

Higgy abban, hogy a társadalom megbecsült, értékes kulcsfigurája vagy, akinek a küldetése, hivatása, hogy gondoskodjon, utat mutasson, irányítson, szórakoztasson. Légy sármos, egyéni, pótolhatatlan. Egyszóval: légy isteni vendéglátó!