A munkakörbe tartozó lényeges feladatok: Szerződések nyilvántartása, számlák ellenőrzése, projektek pénzügyi elszámolásában való részvétel, pénzügyi keretek nyilvántartása, iktatási feladatok, eszköznyilvántartás, leltározás, selejtezés, adatszolgáltatások előkészítése valamint a munkaköri leírásban megfogalmazott feladatok… Olvassa tovább… »
Iskolánkban elsőként a Ksz/11.F osztály cukrász, pincér-vendégtéri szakember és szakács felnőtt tanulói mérették meg magukat az ágazati alapvizsgán 2021. január 27-28-án. Word dokumentumban, majd PPT diák segítségével szóban turisztikai attrakciót… Olvassa tovább… »
Ha szeretnéd felfedezni a világot, ha szeretsz sokat utazni, más kultúrákat megismerni, akkor ezen a képzésen a helyed: Turisztikai technikus Ajánlott azok számára, akik életpályájukat a turizmus, vendéglátás területén képzelik… Olvassa tovább… »
Egy klasszikus új köntösben: vendégtéri szaktechnikus A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik érdeklődnek a vendéglátás területe, a szervezés és logisztika iránt, valamint szeretnek emberekkel dolgozni. A végzett fiatalok számára… Olvassa tovább… »
Egy új lehetőség a képzési palettánkon: cukrász szaktechnikus Azoknak a fiataloknak ajánlott, akik szeretnek alkotni, érdekli őket a szervezés, logisztika. A szakképzettséggel a végzett szakemberek kiválóan el tudnak helyezkedni a… Olvassa tovább… »
Kisebb csoportokban, a járványügyi helyzetnek megfelelően tudják megtartani a szakmai gyakorlati órákat a VSZK-ban. A cukrász tanulók is a tantervnek megfelelően sajátítják el a különböző sütemények elkészítését heti három alkalommal…. Olvassa tovább… »
A VSZK diákjai még az online oktatás idején is több rangos versenyen részt vettek, nagyon szép eredménnyel. A 12A osztály három diákja: Pálfi Laura, Tajti Bálint, Kovács Olivér alkotta csapat… Olvassa tovább… »
Iskolánkban a járványügyi szabályok szigorú betartása mellett folytatódik a gyakorlati oktatás. A gyakorlatokon elkészített süteményeket felajánlottuk a keszthelyi városi kórház dolgozóinak, melyeket hetente 3 alkalommal eljuttatunk számukra. Bízunk benne, hogy… Olvassa tovább… »