„Húsvéti ételek”

A GINOP6.2.3-17-2017-00026 projekt keretében április 4-én ismét szakmai rendezvény került megrendezésre a menza étteremben. A tájékoztató után „húsvéti ételeket” kóstolhattak meg a rendezvény résztvevői. Az ételeket az 1/13.A osztály tanulói… Olvassa tovább… »

Gyümölcs filézés technikái…

A GINOP6.2.3-17-2017-00026 projekt keretében április 3-án szakmai rendezvény került megrendezésre iskolánkban. Tanulóink az éttermi feladatok közül a gyümölcs filézés fortélyait, technikáját mutatták be az érdeklődőknek. Akik kedvet éreztek hozzá, ki… Olvassa tovább… »

VI. Castellum Kupa

Iskolánk hagyományos kosárlabda tornáját 2019. március 30.-án szombaton rendeztük az egyetemi sportcsarnokban. A verseny résztvevői: Batthyány Lajos Gimnázium, Bibó István Gimnázium, Vajda János Gimnázium és rendezőként a Keszthelyi VSZK. A… Olvassa tovább… »

Újabb sikeres szintvizsgán túl…

Intézményünk 1/9.D osztályos tanulói nagyon szép eredménnyel teljesítették a szintvizsga követelményeit pincér illetve szakács szakmában. Gratulálunk mindenkinek!

Kiváló OSZKTV eredmény

Az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyek regionális döntőjét idén is a Győri Szolg. SZC. Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolájában rendezték meg 2019. március… Olvassa tovább… »

OSZTV – szakács

A 2018/2019. tanévben is szépen szerepeltek a 3/11.D osztályos szakács tanulóink a Szakma Kiváló Tanulója Versenyén. Az elődöntőn komplex írásbeli feladatsor kellett megoldaniuk Ételkészítés alapjai és ismeretek, Gazdálkodási ismeretek, Élelmiszerismeretek… Olvassa tovább… »