Monthly Archives: március 2019

Újabb sikeres szintvizsgán túl…

Intézményünk 1/9.D osztályos tanulói nagyon szép eredménnyel teljesítették a szintvizsga követelményeit pincér illetve szakács szakmában. Gratulálunk mindenkinek!

Kiváló OSZKTV eredmény

Az Országos Szakközépiskolai Közismereti Tanulmányi Versenyek regionális döntőjét idén is a Győri Szolg. SZC. Krúdy Gyula Gimnáziuma, Két Tanítási Nyelvű Középiskolája, Idegenforgalmi és Vendéglátóipari Szakképző Iskolájában rendezték meg 2019. március… Olvassa tovább… »

OSZTV – szakács

A 2018/2019. tanévben is szépen szerepeltek a 3/11.D osztályos szakács tanulóink a Szakma Kiváló Tanulója Versenyén. Az elődöntőn komplex írásbeli feladatsor kellett megoldaniuk Ételkészítés alapjai és ismeretek, Gazdálkodási ismeretek, Élelmiszerismeretek… Olvassa tovább… »

Koktél készítés a John’s Pub-ban

A GINOP6.2.3-17-2017-00026 projekt keretében pincér tanulóink egy csoportja a koktél készítés technológiáját figyelhette meg, és próbálhatta ki a gyakorlatban a John’s Pub-ban. Köszönet érte Molnár Szabocs tanár úrnak és Pub… Olvassa tovább… »

Disznóvágás

Disznóvágáson jártak tanulóink Zalaszentlászló-Szentmihálypusztán. Élő képet kaphattak a mangalica vágásáról, darabolásáról és feldolgozásáról egyaránt. Köszönet érte Molnár Szabolcs és Tóth Dénes szakoktatóknak, valamint Nagy Judit cégvezetőnek!